marți, 14 iulie 2020

Pulpă de berbecuț cu Sos Pesto


Ingrediente:
1 linguriță frunze de rozmarin proaspăt,
1 pulpă de berbecuț (fără oase),
2 căţei de usturoi, decojiți si tăiați felii
2 linguri de ulei de măsline,
2 linguri de sare.
Sos Pesto de Pătrunjel și Mentă Mon Gato Concept 

Mod de preparare:

Pasul 1 – Spălați carnea de berbecuț și îndepărtați surplusul de grăsime sau piele;
Pasul 2 – Împănați bucata de carne cu usturoiul tăiat in jumatati. Amestecați uleiul, sarea şi rozmarinul tocat mărunt și ungeți peste tot carnea de berbecuț.
Pasul 3 – Puneți carnea într-o tavă, acoperiți-o cu hârtie de copt si staniol și introduceți-o in cuptorul încălzit la 220ºC. La fiecare 30 de minute, se întoarce pe cealaltă parte si se coace până devine fragedă si se rumenește (aprox. 120-150 de minute, depinde de cuptor).
Pasul 4 – Se scoate din cuptor și se lasă la odihnit circa 30 de minute.
Pasul 5 – se servește tăiată felii și se toarnă sosul pesto. Garnitura poate fi cartofi natur, orez, legume la grătar sau ce vă place.



#reteteculinare #mongatococept #carneberbecut #oaie #friptura #bucatarie #retetalacuptor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu