Ingrediente: o cana musli, jumatate de cana de fulgi de ovaz, un
praf de copt, jumatate de cana faina integrala (poate fi si alba), o mana de
stafide, coaja de la o lamiae, coaja si sucul de la o portocala mare, 3 linguri
miere, 4 linguri ulei de măsline.
Mod de preparare:
1. Adaugati musli, fulgii de ovaz, faina,
praful de copt, coaja rasa de lamaie si portocala, sucul, mierea si ultimul
uleiul.
2. Amestecati bine cu mana pana se leaga. Daca nu se leaga si
este prea umed mai adaugati faina, iar daca este prea sec putin lapte de soia.
3. Cand e gata aluatul, ungeti palmele cu ulei de masline si formati biscuitii,
apasandu-i cu palma.
4. Pe fundul unei tavi puneti hartie
de copt si asezati biscuitii. Se tin la copt la, la temeratura medie, aproximativ
20 de minute.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu