miercuri, 28 ianuarie 2015

Biscuiti cu musli si fulgi de ovaz



Ingrediente: o cana musli, jumatate de cana de fulgi de ovaz, un praf de copt, jumatate de cana faina integrala (poate fi si alba), o mana de stafide, coaja de la o lamiae, coaja si sucul de la o portocala mare, 3 linguri miere, 4 linguri ulei de măsline.

Mod de preparare:

1. Adaugati musli, fulgii de ovaz, faina, praful de copt, coaja rasa de lamaie si portocala, sucul, mierea si ultimul uleiul.

2. Amestecati bine cu mana pana se leaga. Daca nu se leaga si este prea umed mai adaugati faina, iar daca este prea sec putin lapte de soia.

3. Cand e gata aluatul, ungeti palmele cu ulei de masline si formati biscuitii, apasandu-i cu palma.

4. Pe fundul unei tavi puneti hartie de copt si asezati biscuitii. Se tin la copt la, la temeratura medie, aproximativ 20 de minute.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu