Ingrediente:
200 g orez, 200 g linte, 500 g rosii, 1 lingurita curry, 3 oua, 60 g unt, 1
felie de paine prajita, sare.
Mod de preparare:
1. Prajiti orezul impreuna
cu jumatate din cantitatea de unt, intr-o tigaie adanca, pana cand se
rumeneste.
2. Adaugati 1 litru si
jumatate de apa si lintele, care au fost alese si spalate. Cand orezul si
lintele s-au fiert, se da deoparte la racit.
3. Se curata rosiile de
coaja, se taie in bucati mici si se aseaza intr-o tava care a fost unsa cu unt.
4. Intr-un castronel amestecati curry cu o lingura
de apa si lasati 2-3 minute.
5. Adaugati ouale, curry si
sarea la orez si linte si amestecati bine.
6. Turnati compozitia peste rosii, adaugati painea
prajita deasupra, rupta bucati mici si restul de unt impartit tot in bucati
mici.
7. Coaceti in cuptor timp
de 3/4 - 1 ora la 180 grade Celsius, urmarind sa nu se arda.
Comentarii
Trimiteți un comentariu