Oua umplute, pane

Ingrediente: 6 oua, 1 lingura de unt, 1 lingura de faina, 1 ceasca de lapte, 2 linguri de branza rasa, sare, piper. Pentru prajit: 3 linguri de untura, 1 ou, faina, pesmet.

Mod de preparare:
1. Se fierb ouale tari. Se curata de coaja si se taie in doua in lungime.


2. Se scot galbenusurile si se zdrobesc intr-un castron cu o lingura de lemn.

3. Se face un sos de faina bine legat, din o lingura de unt, o lingura de faina si o ceasca de lapte. Dupa ce s-a racorit, se amesteca cu galbenusurile, cu doua linguri de branza rasa, sare, piper.

4. Se umplu jumatatile de albus, dandu-le forma de ou intreg. Se dau prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in untura. Se servesc cu sos de rosii.


Pofta buna!

Comentarii