vineri, 6 februarie 2015

Pankake cu banane

Ingrediente: 1 si 1/2 banane bine coapte, 2 oua, 1 varf de lingurita de praf de copt, 1 lingura de faina, un praf de sare, sirop de artar sau miere, afine.

Mod de preparare:
1. Intr-un castron mic bateti usor ouale.


2. Sfarmati bananele cu ajutorul unei furculite intr-un castron mediu, dar aveti grija sa nu le faceti pasta.

3. Adaugati peste banane ouale batute, faina amestecata cu sarea si praful de copt si omogenizati bine compozitia.

4. Lasati compozitia sa se linisteasca 10-15 minute.

5. Incingeti o tigaie antiaderenta, ungeti-o cu putin ulei. Puneti cate doua linguri din compozitie pentru fiecare clatita. Incercati sa nu le faceti prea mari pentru ca sunt fragile si le puteti rupe cand le intoarceti. Le coaceti 1-2 minute pe fiecare parte, le intoarceti cu ajutorul unei palete.

6. Se servesc cu sirop de artar sau miere peste ele si o lingura de afine. Le puteti pregati si cu o seara inainte micul dejun.


Pofta buna!

Citeste si:
Despre Banane - in categoria Sanatate si Diete

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu