luni, 31 august 2015

French toast cu rosii proapete si branza la cuptor

Ingrediente: 8-10 felii de paine alba(taiate mai groase, fara coaja), 1 ½ cana branza cheddar rasa, 10 felii de bacon(taiat bucatele si prajit), 8 oua mari, 3 cani lapte, jumatate de lingurita de sare, 4 rosii mari taiate felii, 4-5 ciuperci champignon(taiate felii), ¾ cana branza mozzarella rasa, 1 lingurita busuios uscat, o tava de 20x30cm, ulei sau unt.


Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius.

1.Pregatiti tava ungand baza si marginile acesteia cu ulei sau unt.

2.Aranjati feliile de paine in tava, presarati deasupra branza cheddar rasa si apoi presarati bucatelele de bacon prajit.

3.Intr-un castron mediu bateti ouale impreuna cu laptele si sarea. Adaugati compozitia in tava peste bacon, branza cheddar si paine.

4.Dati la cuptor timp de 15 minute.

5.Scoateti tava din cuptor, aranjati deasupra feliile de rosii si ciupercile. Presarati busuiocul uscat peste, dupa care adaugati branza mozzarella si dati tava la cuptor.

6.Coaceti timp de 10 minute sau pana cand ouale sub bine facute. Scoateti tava din cuptor si serviti fierbinte.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu