marți, 1 septembrie 2015

Fursecuri cu unt de arahide

Ingrediente: 2 ½ cani faina, ½ lingurita praf de copt, ½ lingurita bicarbonat de sodiu, ¼ lingurita sare, ¾ cana unt, 1/3 cana zahar tos, 1 cana zahar brun, ¾ cana unt de arahide, 1 lingura miere, 1 lingura extract de vanilie, 2 oua mari, 1 ½ cana arahide sarate.


Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius.

1.Amestecati intr-un castron mic faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea.

2.Frecati untul impreuna cu zaharul pana cand totul devine crema. Adaugati untul de arahide, mierea, ouale, vanilia si bateti totul pana cand devine pufos. Adaugati amestecul de faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, sare si ultimele arahidele. Amestecati usor, incorporand toate ingredientele.

3.Asezati compozitia intr-o tava cu hartie de copt unsa, sub forma de biscuiti rotunzi cu grosime de 1 cm si distanta intre biscuiti de 2 cm. Coaceti pentru 9-10 minute sau pana cand sunt gata.

4.Scoateti tava din cuptor si lasati fursecurile in tava pentru inca un minut si dupa asezati-le pe un gratar sa se raceasca.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu