marți, 1 septembrie 2015

Quesadillas cu branza si fasole

Ingrediente: 2 linguri ulei de floarea soarelui, 4 foi mari de tortilla, 2 morcovi mari (rasi pe razatoarea mare), 50 g branza cheddar rasa, 2 fire de ceapa verde (tocate), 1 catel de usturoi taiat in jumatate, 1 ardei verde (curatat de seminte si taiat feliute subtiri), 1 cutie (400g) cu fasole (strecurate), 1 legatura coriandru (taiat mare), sare si piper.


Mod de preparare:
1.Puneti intr-un castron mare morcovul, branza cheddar, ardeiul, ceapa verde si fasolea si amestecati bine toate ingredientele pana cand fasolea incepe sa se sfarame.

2.Adaugati coriandrul si asezonati cu sare si piper dupa gust.

3.Frecati cu jumatate de catel de usturoi doar o fata la fiecare foaie de tortilla.

4.Puneti jumatate din compozitie peste foaia de tortilla, asigurandu-va ca parte care a fost frecata cu usturoi este inafara si acoperi cu alta foaie de tortilla.

5.Incingeti uleiul intr-o tigaie mare si prajiti usor quesadillas timp de 2 minute. Intoarceti quesadilla, asigurandu-va ca ambele suprafete sunt usor maronii.

6.Taiati quesadilla in triunghiuri.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu