marți, 1 septembrie 2015

Smoothie cu rubarba si capsuni

Ingrediente: ¾ cana (175 ml) iaurt, ¾ (175 ml) lapte de migdale, ½ cana (125 ml) capsuni taiate, ½ cana (125 ml) piure de rubarba, 2 linguri cereale integrale.

Pentru piure de rubarba: 2 tulpini de rubarba taiate in bucati de 1 cm, ¼ cana (60 ml) apa, optional miere sau sirop de artar.

Mod de preparare: Puneti intr-o oala bucatile de rubarba si apa. Incalziti la foc mediu pana incepe sa clocoteasca dupa care reduceti focul. Gatiti pana cand rubarba devine moale, aproximativ 10-12 minute. Adaugati optional miere sau sirop de artar pentru un gust dulce. Lasati sa se raceasca inainte de a fi folosit la smoothie.

Mod de preparare smoothie:

1.Inmuiati cerealele in ¼ cana cu apa calduta sau lapte caldut. Dupa aproximativ 5 minute cerealele se umfla si devin moi.

2.Puneti toate ingredientele intr-un blender si mixati pana cand totul devine fin. Serviti imediat.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu