PCP² - O rețetă reinterpretată de Pâine cu Parizer + Pâine cu Pate


Ingrediente: pâine cu maia și măsline, parizer țărănesc, parizer cu șuncă, pate din ficat de rață cu vin Porto, 3 tipuri de muștar (dijon autentic, muștar cu busuioc și muștar cu hrean), dulceață de ardei iute, unt, rozmarin, oregano, busuioc, ardei iute, roșii cherry, măsline, ulei de măsline.

Pasul 1 - tăiem pâinea felii, o ungem cu ulei de măsline, o condimentăm cu ierburile aromatice și o prăjim.

Pasul 2 - prăjim parizerul în unt aromatizat cu rozmarin, usturoi și ardei iute.

Pasul 3 - jumătate din pâine se unge cu pate, dulceață de ardei iute iar pe fiecare felie se pune câte o frunză de busuioc.

Pasul 4 - cealaltă jumătate din pâine se unge cu usturoi si busuioc și se așează pe un platou alături de parizerul prăjit. Înainte de servire, decorăm farfuria cu cele 3 tipuri de muștar.

Poftă bună!

Rețetă originală: Roby'n Food

Facebook: facebook.com/profile.php?id=61568084245202   

Comentarii