Ingrediente: pâine cu maia și măsline, parizer țărănesc, parizer cu șuncă, pate din ficat de rață cu vin Porto, 3 tipuri de muștar (dijon autentic, muștar cu busuioc și muștar cu hrean), dulceață de ardei iute, unt, rozmarin, oregano, busuioc, ardei iute, roșii cherry, măsline, ulei de măsline.
Pasul 1 - tăiem pâinea felii, o ungem cu ulei de măsline, o condimentăm cu ierburile aromatice și o prăjim.
Pasul 2 - prăjim parizerul în unt aromatizat cu rozmarin, usturoi și ardei iute.
Pasul 3 - jumătate din pâine se unge cu pate, dulceață de ardei iute iar pe fiecare felie se pune câte o frunză de busuioc.
Pasul 4 - cealaltă jumătate din pâine se unge cu usturoi si busuioc și se așează pe un platou alături de parizerul prăjit. Înainte de servire, decorăm farfuria cu cele 3 tipuri de muștar.
Poftă bună!
Rețetă originală: Roby'n Food
Comentarii
Trimiteți un comentariu